JAG SAMLAR IN DESSA UPPGIFTER

  • e-postadress och förnamn när du tecknar dig för nyhetsbrev
  • uppgifter i formulär på sidan Kontakt
  • uppgifter i kommentarsfält

 

VARFÖR?

Uppgifterna samlas in för att jag ska kunna ge dig information som är relevant för dig. Det kan vara nyhetsbrev, annonser i sociala medier eller liknande. Jag samlar inte in någon känslig data om dig.

Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på anna-karin@meningsskaparna.se. Ange vilken/vilka e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet.

Om du är betalande kund så följer vi Bokföringslagen, vilket innebär att jag behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

Om du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig på anna-karin@meningsskaparna.se så fixar jag det.

COOKIE-FILER

Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part där är de i enlighet med GDPR är ansvariga för insamlandet av informationen.

INBÄDDAT INNEHÅLL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Denna integritetspolicy är upprättad i oktober 2019.

Photo by freestocks.org