Våra meningsskapare

CVO

CVO står för Center för Vård och Omsorg och har sin verksamhet i Uppsala med omnejd. CVO bedriver bl.a daglig verksamhet inom fastighetsskötsel, textil och design, men åtar sig även andra uppdrag. Som meningsskapare jobbar CVO i produktionen av både lampor och utegrupper.

CVO

Fönsterbyte

Fönsterbyte AB gör det namnet säger; byter fönster. I verksamheten blir det mycket spill och företaget bidrar med gamla fönster och emballage till vår verksamhet. Bland annat har de bidragit med virket till en bar!

Fönsterbyte

Initcia

Initcia erbjuder kontorsrelaterade tjänster inom information och text, marknadsföring, grafisk formgivning och webbutveckling. De driver dessutom projekt som Gratis Uppsala, Barn i Uppsala, Föreningshjälpen och Initiativbyrån. Initcia är ett arbetsintegrerande socialt företag som drivs som en ekonomisk förening. Som meningsskapare har Initcia arbetat med produktbilder, miljöbilder och illustrationer till både hemsidan och sociala medier.

Initcia

Nyansen

Nyansen är en daglig verksamhet i Hudiksvalls kommun som arbetar med bild och form i olika former, i första hand med återvunnet material. Som meningsskapare har de  tillverkat goodiebags av återvunnet papper. De har också gjort samtliga värdebevis, det vill säga den produktbeskrivning som följer med vid köp.

Nyansen

Ting & Kaka

Ting & Kaka är ett socialt företag med verksamhet i Uppsala och Tierp. I sina ateljéer syr de kläder, accessoarer och hemtextil av naturmaterial eller återvunna textilier. Produkterna säljs i den egna butiken i Uppsala. I verksamheten finns även en skräddare  och en fotograf. Med över 20 nationaliteter representerade gör Ting & Kaka skäl för begreppet mångfald. Ting & Kakas vision är ett samhälle där alla får uppleva sig som ansvarstagande världsmedborgare. Som meningsskapare ansvarar Ting & Kaka för all sömnad, t.ex kuddar, draperier och gardiner. Deras fotograf Alexander har också utfört en del fotojobb.

Ting & Kaka

Uppsala Fönsterhantverk

Uppsala Fönsterhantverk säljer och bearbetar glas till äldre byggnader och har idag över 35 sorters glas i lager. I princip allt vårt spillmaterial kommer från företaget, så UFH är vår största sponsor. Johan, som äger och driver företaget, har också sponsrat med lokal till vår lansering, sin tid och lån av maskiner och verktyg. Utan Johan och Uppsala Fönsterhantverk skulle vår verksamhet inte fungera!

Uppsala Fönsterhantverk

 

Vi behöver bli fler

Vi är i behov av att bli fler som vill jobba för en gränslöst meningsfull värld. Är ni intresserade? Hör av er, så träffas vi och pratar mer.

Att vara meningsskapare

Kontakta oss

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone